Tirsdagstilbud:
Alle tirsdage i februar fra kl. 18.00- 21.00
Forret: Rejecocktail
Hovedret: Indbagt svinemørbrad med flødekartofler og salat
Pris pr person kr. 198,-
(Skal forudbestilles dagen før inden kl. 15.00 - Tilbydes ikke i separat lokale - menuen kan ikke ændres - der tages ikke forbehold for allergier mv.)
Torsdagssteak:
Torsdag kl. 17.30- 21.00 d. 6/2, 13/2, 20/2, 27,2
250g steak- pommes frites- bearnaisesauce- stegt saute af grønt
Pris pr person kr. 178,-
(Skal forudbestilles dagen før inden kl. 15.00 - Tilbydes ikke i separat lokale - menuen kan ikke ændres - der tages ikke forbehold for allergier mv.)
Søndagsfrokost:
Søndag d. 23/2 kl. 12.00- 15.00
Frokostbuffet med varierende frokostretter
Pr person kr. 288,- - pr barn under 10 år kl. 175,-
(Skal forudbestilles dagen før inden kl. 15.00 - Tilbydes ikke i separat lokale - menuen kan ikke ændres - der tages ikke forbehold for allergier mv.)
Vilde søndage:
Søndag kl. 12.00- 15.00 & kl. 17.30- 20.30 d. 2/2, 9/2, 16/2, 23/2 (kun kl. 17.30- 20.30)
Forret: Klar suppe med lød- og melboller
Hovedret: Helstegt kylling danoise- hvide kartofler- skysauce- agurkesalat
Pr person kr. 198,-
(Skal forudbestilles dagen før inden kl. 15.00 - Tilbydes ikke i separat lokale - menuen kan ikke ændres - der tages ikke forbehold for allergier mv.)
Spis og drik for en plovmand:
Hver fredag og lørdag i februar
Velkomstdrink
Forret: Frisk røget hvidfisk med tomatcreme og sylt eller Kartoffel- porresuppe med sprød bacon
Hovedret: Gammeldaws oksesteg eller rosastegt oksekød
Dessert: Gateau marcel chokoladekage med chokolademousse på toppen hertil vaniljeis og sprødt eller islagkage med 2 smag, frugtsalat og sprødt
Drikkevarer ad libitum fra kl. 18.00 - 21.00 (flaske øl og sodavand, husets rød- og hvidvin)
Pris pr person kr. 500,-
(Skal forudbestilles dagen før inden kl. 15.00 - Tilbydes ikke i separat lokale - menuen kan ikke ændres - der tages ikke forbehold for allergier mv.)
Valentinsdag:
Fredag d. 14/2 kl. 18.00 - 21.00- candellight dinner
Forret: Laksetartar med syltet fennikel, urtecreme, croutoner og frisk urtesalat
Vinmenu*: Niclas Potel- Bourgogne
Hovedret: Urtemarineret beouf onglet med pommes duchesse, rødvinssauce, knoldselleripuré og torvets grønt
Vinmenu*: Chateau la gasparde- Bordeaux
Dessert: Chokoladefondant med flydende midte, hindbær coulis, vaniljeis, bær og hjertekys
Vinmenu*: Portvin- Taylors
Pris pr person kr. 398,-
Vinmenu kr. 248,- pr person