DET SKER I:      FEBRUAR ​

Tirsdagstilbud:

Alle tirsdage i februar fra kl. 18.00- 21.00

Forret: Rejecocktail  

Hovedret: Indbagt svinemørbrad med flødekartofler og salat 

​Pris pr person kr. 198,- 

(Skal forudbestilles dagen før inden kl. 15.00 - Tilbydes ikke i separat lokale - menuen kan ikke ændres - der tages ikke forbehold for allergier mv.)

Torsdagssteak:

Torsdag kl. 17.30- 21.00 d. 6/2, 13/2, 20/2, 27,2

250g steak- pommes frites- bearnaisesauce- stegt saute af grønt 

Pris pr person kr. 178,- 

(Skal forudbestilles dagen før inden kl. 15.00 - Tilbydes ikke i separat lokale - menuen kan ikke ændres - der tages ikke forbehold for allergier mv.)

 

Søndagsfrokost:

Søndag d. 23/2 kl. 12.00- 15.00

Frokostbuffet med varierende frokostretter

Pr person kr. 288,-  - pr barn under 10 år kl. 175,- 

 (Skal forudbestilles dagen før inden kl. 15.00 - Tilbydes ikke i separat lokale - menuen kan ikke ændres - der tages ikke forbehold for allergier mv.)

 Vilde søndage:

Søndag kl. 12.00- 15.00 & kl. 17.30- 20.30 d. 2/2, 9/2, 16/2, 23/2 (kun kl. 17.30- 20.30)

Forret: Klar suppe med lød- og melboller

Hovedret: Helstegt kylling danoise- hvide kartofler- skysauce- agurkesalat 

Pr person kr. 198,- 

 (Skal forudbestilles dagen før inden kl. 15.00 - Tilbydes ikke i separat lokale - menuen kan ikke ændres - der tages ikke forbehold for allergier mv.)

Spis og drik for en plovmand:

Hver fredag og lørdag i februar

Velkomstdrink

Forret: Frisk røget hvidfisk med tomatcreme og sylt eller Kartoffel- porresuppe med sprød bacon

Hovedret: Gammeldaws oksesteg eller rosastegt oksekød

Dessert: Gateau marcel chokoladekage med chokolademousse på toppen hertil vaniljeis og sprødt eller islagkage med 2 smag, frugtsalat og sprødt

Drikkevarer ad libitum fra kl. 18.00 - 21.00 (flaske øl og sodavand, husets rød- og hvidvin)

Pris pr person kr. 500,-

(Skal forudbestilles dagen før inden kl. 15.00 - Tilbydes ikke i separat lokale - menuen kan ikke ændres - der tages ikke forbehold for allergier mv.)

Valentinsdag:

Fredag d. 14/2 kl. 18.00 - 21.00- candellight dinner

Forret: Laksetartar med syltet fennikel, urtecreme, croutoner og frisk urtesalat

Vinmenu*: Niclas Potel- Bourgogne

Hovedret: Urtemarineret beouf onglet med pommes duchesse, rødvinssauce, knoldselleripuré og torvets grønt

Vinmenu*: Chateau la gasparde- Bordeaux

Dessert: Chokoladefondant med flydende midte, hindbær coulis, vaniljeis, bær og hjertekys

Vinmenu*: Portvin- Taylors

Pris pr person kr. 398,-

Vinmenu kr. 248,- pr person 

  

Åbningstider receptionen

Mandag - fredag​:

7.00 - 21:00

Lørdag:

8.00 - 21:00

Søn- og helligdage:

8.00 - 19:00

*Ved ankomst udenfor de angivne tider, kontakt os for en dørkode.​

Indcheck fra kl. 14:00 - Udcheck senest kl. 10:00

ÅBNINGSTIDER KØKKENET

Mandag - Søndag​:

12.00 - 21.00

Nyheder fra pinenhus

Vinterferie TILBUD
Hvad siger du til 3 retter + husets hvid- og rødvin, flaskeøl og flaskevand i 2 timer for kun kr. 348,- pr person? Se mere her
Læs hele nyheden
Spis og drik hvad du kan for kr. 500,- pr person
Fredage og lørdage i januar og februar - Husk at reservere bord dagen inden kl. 15:00
Læs hele nyheden
80´er tirsdage i januar, februar og marts
Kan du huske de klassiske retter fra 80´erne? Tag med på en rejse tilbage i tiden. Skynd dig at reservere bord i restauranten på 97 73 18 99
Læs hele nyheden

Her ligger vi

Hotel Pinenhus ApS

Pinen 3, Glyngøre

7870 Roslev

CVR: 33375972

Kontakt os

Tlf.: +45 97 73 18 99

E-mail: pin@pinenhus.dk 

Kent Bak: kb@pinenhus.dk

Henvisninger