Køb gavekort
Booking
Køb billetter
Nyhedsbrev
+45 97 73 18 99
Kl. 17:30-21:00 Forretter - Danske asparges (syltede eller friske) med urtemarinerede rejer, ramsløgs mayo, sprøde brødcroutoner og sprød salat.................................................................................................................Kr. 138,- - Carpaccio, tynde skiver af oksemørbrad med ristede pinjekerner, sprøde parmesan chips, svampe/trøffel mayo, olivenolie, sylt, fermenterede gulerødder og urtesalat...................................Kr. 138,- - Friteret polenta med sprød glaskål, dagens grønt og sæsonens urter......................................................................................................................................................................................................Kr. 138,- Til alle forretter serveres der hjemmebagt brød og smør Hovedretter - Schnitzel, skysauce, pommes saute, ærter og wienerdreng.....................................................................................................................................................................................................................Kr. 348,- - Glaseret short-rib af gris, cremet whiskeysauce, crispy kroketter, sprød og cremet kålsalat samt sæsonens grønt............................................................................................................................Kr. 348,- - Helstegt fladfisk med cremet persille sauce, hvide kartofler, sprøde grøntsager og citron...................................................................................................................................................................Kr. 348,- - Passato - serveret i en cremet sauce - dertil sæsonens spæde grøntsager og sprødt............................................................................................................................................................................Kr. 348,- Desserter - Sæsonens trifli - frisk frugt og bærkompot, hvid chokoladecreme, sprød marcipan crumble, cremet vaniljeis samt sæsonens bær..................................................................................................Kr. 138,- - Hjemmelavet koldskål med et strejf af sæsonen, dertil kammerjunkere, saltkaramel flager, friske bær samt vaniljeis........................................................................................................................Kr. 138,- - Pistacie panna cotta med sprød vanilje tuile, nøddecrumble, friske bær og bær puré............................................................................................................................................................................Kr. 138,- Vælg 2 eller 3 retter fra aften a la carte kortet (dog ikke steak) 2 retter Kr. 448,- 3 retter Kr. 548,- 3 retter fra aften a la carte kortet (dog ikke steak) Vinbar til kl. 21:00 Kaffe & sødt Kr. 898,- Steak - 250 g. steak af filet med fedtkant......................................................Kr. 388,- - 350 g. Ribeye steak.............................................................................Kr. 418,- - 200 g. oksemørbrad...........................................................................Kr. 438,- Til alle steaks medfølger dagens friske grønt fra grønthandleren Vælg kartoffel: - Hjemmelavede grovfritter - Farmer fritter - Bagt kartoffel med kryddersmør Vælg sauce: - Pebersauce - Whiskeysauce - Bearnaisesauce Klik her for mere info
Åbningstider receptionen
Mandag - fredag:
7.00 - 21:00
Lørdag:
8.00 - 21:00
Søn- og helligdage:
8.00 - 19:00
*Ved ankomst udenfor de angivne tider, kontakt os for en dørkode.
Indcheck fra kl. 14:00 - Udcheck senest kl. 10:00
ÅBNINGSTIDER KØKKENET
Mandag - Søndag:
12.00 - 21.00
Nyheder fra pinenhus
Her ligger vi
Hotel Pinenhus ApS
Pinen 3, Glyngøre
7870 Roslev
CVR: 33375972
Kontakt os
Tlf.: +45 97 73 18 99
E-mail: pin@pinenhus.dk
Kent Bak: kb@pinenhus.dk
Henvisninger