Værd at vide

Gæster:

Antallet af inviterede gæster – herunder børn.​

Specielle hensyn:

Er der blandt gæsterne allergiker – vegetarer – diabetiker eller lignende tillægges et gebyr på kr. 100,- pr person ved ændring af menu.

Menu:

Inden selskabsaftalen er det rart, at De måske har gjort Dem nogle tanker, om det er en 3 eller 4 retters menu eller buffet, der frister – Vi rådgiver gerne.

Vine:

I arrangementerne indgår husets udvalgte vine – men vi klarer gerne andet fra vores velassorterede vinkælder.

Kaffen:

Skal der bydes cognac eller likør? Der er et tillæg på kr. 40,- pr stk (2 cl)

Blomster:

I arrangementerne er det husets blomster, der dækkes op med. Ønsker man selv at medbringe blomster eller andet til opdækningen – gives der ikke rabat på prisen.

Menukort:

Ønsker De menu kort ved hver kuvert. Der er et tillæg på kr. 10,- pr stk.

Natmad:

Ønsker De natmad og hvornår skal den serveres?

Musik – solister – fotograf:

Musikken er altid velkommen til at kontakte os og aftale hvornår opstillingen af udstyr er mest hensigtsmæssigt – og det er rart at vide om fortæring er på egen regning eller gæsten betaler.​

Bordplan mm:

Der indleveres bordplan, bordkort og evt. pynt senest 1 uge før arrangementet.

Kuverter:

Der kan rettes i antallet uden beregning – indtil 3 dage før arrangementet.​ Ved afbud senere end 3 dage før arrangementet afholdes, beregnes fuld pris af arrangementet på afbestilte kuverter.

Afregning:

Festen afregnes altid på selve dagen eller efter forudgående aftale.

Vi tager imod kontanter og dankort.

Garderobe:

Benyttelse af vores garderobe er på eget ansvar.

Maden:

Vi gør opmærksom på, at vi ikke yder nogen form for erstatning ved tandskader.

Gaver:

Der indleveres ved Deres fest er på eget ansvar.

Pletter på tøj:

Kontakt den vagthavende tjener på dagen, vi erstatter ikke tøjet, men tilbyder Dem selvfølgelig en rensning, hvis det er nødvendigt.

Parkering:

Benyttelse af vores parkeringsplads er på eget ansvar.

Festfyrværkeri:

Kun med skriftlig tilladelse fra politiet.​

Stjernekastere:

Frabedes - Duge med brandhuller erstattes med kr. 600,00.- pr. dug.

Vi gør opmærksom på at vi forbeholder os retten til at flytte selskabet til et andet og mere passende lokale i tilfældet af:

  • ​Ændringer i antal gæster +/-.
  • Ændring fra menu til buffet eller omvendt.
  • Musikken fylder mere end først aftalt.​​​​

Åbningstider receptionen

Mandag - fredag​:

7.00 - 21:00

Lørdag:

8.00 - 21:00

Søn- og helligdage:

8.00 - 19:00

*Ved ankomst udenfor de angivne tider, kontakt os for en dørkode.​

Indcheck fra kl. 14:00 - Udcheck senest kl. 10:00

ÅBNINGSTIDER KØKKENET

Mandag - Søndag​:

12.00 - 21.00

Nyheder fra pinenhus

Juletilbud: Juleophold i december
Lad op til julens strabadser med en overnatning i december til kl. 1250,- for 2 personer med morgenbuffet og få en GRATIS 2 retters menu (forret og hovedret) efter kokkens valg i restauranten.
Læs hele nyheden
Juleand ud af huset
Når vi sætter os ved et veldækket bord juleaften, vil den traditionelle hovedret bestå af and. I hvert fald hos de fleste. I dag er and nemlig den mest populære spise juleaften, imens flæskestegen indtager en flot andenplads. Men sådan har det ikke altid været. I de rigtig gamle dage hvor julen altid er hvid og snéen ligger i driver, går anden under betegnelsen – fattigmandsgås. Gåsen er den ypperligste spise blandt det bedre borgerskab, hvor tjenestefolkene også skal smage, at det er jul. Her er der mange munde at mætte. I dag som dengang er gåsen imidlertid en alt for stor mundfuld i de mange små familier rundt om i landet. Den er tilmed også dyr. I tiden omkring 2. Verdenskrig får andestegen derfor en velfortjent hovedrolle på det danske julebord. Gør det nemt for dig selv - Skynd dig at bestille på 97 73 18 99
Læs hele nyheden

Her ligger vi

Hotel Pinenhus ApS

Pinen 3, Glyngøre

7870 Roslev

CVR: 33375972

Kontakt os

Tlf.: +45 97 73 18 99

E-mail: pin@pinenhus.dk 

Kent Bak: kb@pinenhus.dk

Henvisninger