Vi skruer op for romantikken fredag d. 14. februar kl. 18:00-21:00 og serverer en lækker middag i vores restaurant - kun oplyst af levende lys denne aften.
Forret:
Laksetartar med syltet fennikel, urtecreme, croutoner og frisk urtesalat
Vinmenu*: Nicolas Potel - Bourgogne
Hovedret:
Urtemarineret boeuf onglet med pommes duchesse, rødvinssauce, knoldselleripuré og torvets grønt
Vinmenu*: Chateau la Gasparde - Bordeaux
Dessert:
Chokoladefondant med flydende midte, hindbær coulis, vaniljeis, bær og hjertekys
Vinmenu*: Portvin - Taylors
Skal bestilles inden kl. 15:00 dagen før
Kr. 398,- pr person
*Vinmenu kr. 248,- pr person
Tilbydes ikke i separat lokale - Menuen kan ikke ændres - Der kan ikke tages forbehold for allergi mv
Klik her for mere info